"BLABLA-TALET" - TEMA

"Blabla-talet"-temat är igång, och faktiskt, har jag längtat efter det här. Jag har haft tusen idéer om vad man skulle kunna göra, tillslut landade jag på idén att göra en reklam mer i ett informationssyfte om skomärket Converse.

En låt som jag vet att jag kommer att få in på ett eller annat vis är Ram Jam - Black Betty från 1977, dels eftersom Converse fick sitt genombrott ungefär vi den tiden (ca 1950talet) och för att det kan bli en rätt passande melodi på det hela. Lika funderar jag på att använda The Ting Thing - That's not my name eller N*E*R*D ft Santogold & Julian Casablancas - My drive thru eller också Miike Snow - Song for no one
Det är lite beroende på hur jag hittar bilder/videos hur musiken passar in.

Hur som helst ska jag till att börja med det idag.

FREDAG 21/5

Färdigställde mitt "drömliv"-produktion igår kväll, och ja här är resultatet. Som du sa så kändes det väldigt ensamt och hade kanske liten av en känsla av nedstämdhet ibörjan med musiken och även senare då när man inte såg någon, utan det var mer bara ett tomt hus som visades och sedan bilen som kom och körde själv på vägen. Så jag fixade till det med ett bra avslut istället, ett avslut som kanske inte ger det ensamma intrycket man först fick.
Som sagt ska jag försöka att beta av lite av resterna jag har i Foto B, har hört att det ska vara fint väder så hade isåfall tänkt att ta en cykeltur runt Bollnäs och fotat lite grann. Vilka uppgifter jag hade tänkt göra, ja det återstå att se, fota blir det iallafall.

TISDAG 11/5

"Drömliv-produktionen" låg lite nere i produktion idag, men jag ska ta igen all tid så fort jag får undan arbetsprovet, som är i princip klar nu snart. Ska även fixa ihop den förra produktionen som jag missade, den som handlade om en artist av något slag. Har alla videos klara så det jag har att göra på den är bara att få ihop dom så det ser bra ut.


svar: nej, jag vet inte riktigt heller om jag ska ändra någonting eller inte. Får testa mig runt lite grann imorgon nu när jag har fått rätt på allting. Och ja, jag pratade faktiskt med Annica idag om att jag hade gjort arbetsprover och hon var jättenyfiken, så hon skulle dyka upp någon gång under dagen imorgon och kika på vad jag har gjort. Som sagt så är det alltid bra att höra vad andra tycker.

ARBETSPROVER - IDEVÄRLDENHär är en av tre(!) arbetsprover som jag gjorde. Den här blev bäst, så det lutar på att det blir den också som jag skickar in. Det är lite små saker som ska fixas bara sen så är det klart för att skickas in, sen är det bara att hålla tummarna på att jag kommer in!

Dock känner jag själv att det känns jättelöjligt att hitta på någonting och skriva så det låter lockande. Känns bara pinsamt, men vad gör man inte?


MEDIAPRODUKTION - DRÖMLIV

Tredje produktionen är igång, den här gången handlar det om att skapa sitt drömliv.

Jag har just påbörjat med att ladda ner klipp som jag ska använda mig av, både från Youtube och från Vimeo, mest från Vimeo just för att där är oftast upplösningen bättre än på youtube dessutom fanns det mer saker där som jag ville ha än på Youtube.

Så vad som kommer att hända idag är nog att jag ska försöka pyssla ihop alla klipp, samt hitta en passande låt och kanske ha med lite text.

Här är några länkar som jag använder mig av:RSS 2.0